Een intieme Body to Body massage Den Haag

Heeft u wel eens een body to body massage gehad? Niets is zo intiem dan direct huidcontact. Onze ervaren masseuses bieden u de mogelijkheid om dit nu ook te ervaren. U kunt een afspraak maken voor een body to body massage in uw hotelkamer of bij u thuis. Onze masseuses zijn zeer ervaren en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u een fijne ervaring hebt die u niet snel zult vergeten. U kunt uw keuze maken uit het overzicht van masseuses, zij stellen zich graag aan u voor met extra informatie en een aantal foto’s op onze website.

Een heerlijke massage op uw hotelkamer

Als u in een hotel verblijft kunt u een body to body massage in Den Haag boeken op uw hotelkamer.. Uw masseuse bezoekt u discreet, de andere gasten en het personeel zullen niet in de gaten hebben dat u een masseuse op bezoek heeft. Het is in vrijwel alle Nederlandse hotels toegestaan om een gast op de kamer te ontvangen zonder dat hieraan extra kosten zijn verboden. U kunt in sommige hotels ook een kamer boeken voor een aantal uren in plaats van per nacht. Daarnaast zijn er sekshuizen waar u een kamer kunt huren voor privé gebruik. Ook hier kunt u uiteraard een masseuse ontvangen.

Thuis genieten van een body to body massage

Een masseuse voor een body to body massage kunt u uiteraard ook thuis ontvangen. Zij wordt door haar chauffeur afgezet, dit gebeurt altijd op afstand van uw huis. Na afloop van haar bezoek vertrekt zij weer zo geruisloos mogelijk, haar chauffeur wacht haar elders in de straat op. U kunt de masseuse boeken voor een uur, maar langer is in overleg ook altijd mogelijk. Bij de massage zal massage olie worden gebruikt voor een intense ervaring.

Een body to body massage met happy end

Een body to body massage kan als u dat wilt worden afgesloten met een happy end. In principe gebeurt dit handmatig. Wilt u intiem contract dan is soms ook mogelijk. Bespreek dit wel met uw masseuse, want intiem contact is bij een erotische massage niet vanzelfsprekend. Als uw masseuse instemt met intiem contact dan wordt hierbij altijd een condoom gebruikt.

Op deze manier beschermen wij uw gezondheid en die van de masseuse. Houd er rekening mee dat de masseuse altijd de vrijheid heeft om intiem contact te weigeren als zij hier aanleiding voor ziet, ook als dit vooraf is afgesproken bij de reservering.

Boek direct uw body to body massage in Den Haag

Wilt u de intensiteit van een body to body massage in Den Haag ook wel eens ervaren? Maak dan nu een afspraak met één van onze ervaren masseuses. Zij zal u graag bezoeken en u op en top verwennen. Als u een reservering maakt voor op uw hotelkamer, geef dan uw kamernummer door. De masseuse kan dan zodra zij is gearriveerd meteen doorlopen naar uw kamer.

Zo kan uw privacy optimaal worden gewaarborgd. Heeft u speciale wensen of bijzonderheden? Geef deze dan door bij uw boeking, wij doen ons uiterste best om hier rekening mee te houden.