Een spannende ero massage in Den Haag

Wilt u genieten van een ero massage in Den Haag? Laat u dan verwennen door één van onze ervaren masseuses. Zij weten precies hoe ze een man als u moeten verwennen. U kunt genieten van een erotische massage bij u thuis of op uw hotelkamer in de regio Den Haag. Uw masseuse bezoekt u gedurende minimaal een uur, maar langer kan uiteraard ook. Bekijk onze scherpe tarieven en boek direct een heerlijke massage voor vanavond of een later moment.

Welke van onze masseuses mag u komen verwennen?

U kunt in het overzicht van masseuses bekijken welke dames u bij ons kunt boeken. Zij stellen zich graag aan u voor. Als u uw keuze heeft gemaakt, onthoud dan haar naam en geef deze door bij uw reservering. Houd er rekening mee dat onze masseuses het geven van ero massages in Den Haag meestal combineren met een reguliere baan of een studie. Zij zijn dus niet alle dagen van de week beschikbaar. Wilt u er zeker van zijn dat uw favoriete masseuse voor u beschikbaar is? Boek haar dan wat ruimer van tevoren.

Geniet van een ero massage op uw hotelkamer

U kunt van een heerlijke erotische massage genieten op uw hotelkamer in Den Haag. U mag op uw kamer altijd een gast ontvangen zonder dat het hotel u hiervoor een vergoeding in rekening brengt. U betaalt alleen extra kosten als iemand de nacht op de kamer doorbrengt. Uw masseuse zal zich zo discreet mogelijk gedragen als zij u bezoekt. Geef uw kamernummer door als u uw reservering maakt, dan kan de masseuse meteen doorlopen naar uw kamer en hoeft zij zich niet bij de receptie te melden. Zij zal zich hoe dan ook nooit bekend maken als erotisch masseuse.

Een ero massage bij u thuis in Den Haag

Een ero massage in Den Haag kan natuurlijk niet alleen op een hotelkamer maar ook bij u thuis. Μaak een afspraak met één van onze masseuses en zij komt op het afgesproken tijdstip bij u langs. Haar chauffeur zet haar niet voor uw deur af, het laatste stukje doet ze te voet. Zo zal haar bezoek niet opvallen bij uw buren en kunt u in alle rust genieten van uw ero massage. Ook bij vertrek zorgt de masseuse ervoor dat dit niet opvalt in de omgeving.

Boek nu uw favoriete masseuse voor een onvergetelijke ervaring

Bekijk het aanbod aan masseuses en boek uw favoriet direct door te bellen of het contactformulier te gebruiken. Heeft u speciale wensen, zoals een ero massage in Den Haag met een happy end? Wilt u een 4 handen massage verzorgd door 2 dames? Geef dit dan aan ons door. Als u het lastig vindt om een keuze te maken uit onze masseuses dan doen wij u aan de hand van uw wensen graag een suggestie.

Wij zorgen ervoor dat het bezoek discreet verloopt en dat u een prettige ervaring heeft. Houd er rekening mee dat intiem contact met de masseuse alleen mogelijk is in overleg en dat hierbij altijd een condoom wordt gebruikt. Uw masseuse heeft condooms bij zich als zij u bezoekt, u hoeft hier in principe dus niet zelf voor te zorgen.