Laat u verwennen met een hotel massage Den Haag

Verblijft u in een hotel in de regio Den Haag en heeft u zin in een heerlijke erotische massage? Boek dan een ervaren masseuse die er alles aan zal doen om u een heerlijke ervaring te bezorgen. Zij bezoekt u discreet op uw hotelkamer en verwent u met een massage naar keuze. Uw hotel massage in Den Haag zal zeker een onvergetelijke ervaring worden die u vast en zeker nog eens wilt beleven. Uiteraard kan dat, voor vaste klanten lopen wij graag een stapje harder.

Discreet bezoek van de masseuse in uw hotel

De masseuse zorgt ervoor dat haar bezoek aan u voor de overige gasten en het hotelpersoneel zo onopvallend als mogelijk verloopt. Ze wordt afgezet door haar chauffeur, als het kan op enige afstand van het hotel. Uw masseuse loopt meteen door naar uw hotelkamer, zodat haar komst vrijwel onopgemerkt blijft. Let er dus op dat u bij uw reservering uw kamernummer aan ons doorgeeft. Als dit op het moment van boeking nog niet bekend is kunt u dit uiteraard ook op een later moment nog doen.

Met welke massage wilt u worden verwend?

U kunt verschillende opties kiezen voor uw hotel massage in Den Haag. Er is natuurlijk de standaard massage. Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Wat dacht u van een heerlijke Tantra massage of een intieme body to body massage. U kunt ook 2 dames boeken die u laten genieten van een heerlijke body to body massage. Hierbij kan naar wens massageolie worden gebruikt.

Deze maakt de huid heerlijk warm waardoor u nog intenser zult genieten van uw massage. Een massage kan indien gewenst worden afgesloten met een happy end. Als u deze wens heeft, geef dit dan bij voorkeur bij uw reservering aan. Uw masseuse kan hiermee dan rekening houden.

Uw masseuse kan u ook thuis bezoeken

Naast de mogelijkheid voor het boeken van een hotel massage in Den Haag is er ook de optie om uw massage bij u thuis te ontvangen. Uw masseuse wordt dan door haar chauffeur discreet bij u afgezet en verwent u in uw eigen slaapkamer of op uw eigen bank met een intieme massage naar keuze. Na afloop vertrekt de masseuse weer geruisloos, uw buren zullen niet in de gaten hebben dat u een dame heeft ontvangen om u een paar uurtjes heerlijk te verwennen.

Discreet een hotel massage in Den Haag boeken

Wilt u discreet een hotel massage in Den Haag regelen, neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of via het reserveringsformulier op de website. Geef aan welke dame u wilt ontvangen. Vermeld het adres van uw hotel en uw kamernummer. De betaling kan vooraf geregeld worden zodat u daar niet meer door wordt afgeleid als de masseuse op uw kamerdeur klopt.

Heeft u speciale wensen? Schroom niet en leg ze aan ons voor, wij denken graag met u mee om u een fijne ervaring te bezorgen. Heeft u een specifieke voorkeur voor één van onze masseuses? Boek haar dan ruim van tevoren, omdat onze dames over het algemeen niet alle dagen van de week beschikbaar zijn.