De beste massagesalon van Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren masseuse die u kan verwennen met een erotische massage? Neem dan zeker contact met ons op. Wij hebben ervaren masseuses voor u beschikbaar die precies weten hoe ze een man moeten verwennen. U kunt een afspraak maken met één van onze dames die u bezoekt op uw hotelkamer of bij u thuis. Wij doen geen incall afspraken. U kunt wel bij veel hotels en sekshuizen een kamer boeken voor enkele uren om een dame te ontvangen als het voor u niet mogelijk is dat zij u thuis bezoekt.

Met welke massage wilt u worden verwend?

Er zijn verschillende erotische massages die u bij onze massagesalon in Den Haag kunt boeken. U kunt zich laten verwennen met een 4 handen massage door twee dames. Ook een intieme body to body massage behoort tot de mogelijkheden. Maar ook een gewone ontspannende massage met de handen is uiteraard mogelijk. Als u een happy end wilt bij uw massage, geef dit dan bij voorkeur aan bij uw reservering. Uw masseuse kan hiermee dan rekening houden. Intiem contact gebeurt uiteraard alleen met instemming van uw masseuse en hierbij wordt altijd een condoom gebruikt.

Ontvang uw masseuse op uw hotelkamer in Den Haag

De masseuses van onze massagesalon in Den Haag bezoeken u graag op uw hotelkamer. Het is altijd toegestaan om een gast op uw kamer te ontvangen. Hiervoor zijn geen extra kosten verschuldigd aan het hotel. Dit is anders als een gast op uw kamer de nacht met u doorbrengt. Uw masseuse zal zich tijdens haar bezoek zo discreet mogelijk gedragen. Zij loopt als dat kan meteen door naar uw hotelkamer. Geef uw kamernummer door als u de massage boekt. Als uw kamernummer dan nog niet bekend is kunt u dit natuurlijk ook op een later moment aan ons laten weten.

Discreet bezoek van een masseuse bij u thuis

Onze massagesalon in Den Haag verzorgt outcall massages bij u thuis. Uw masseuse bezoekt u discreet thuis voor een massage van een uur, maar anderhalf of twee uur behoort ook tot de mogelijkheden. Geef uw wensen door bij uw boeking en u kunt genieten zo lang als u wilt. De masseuse wordt door haar chauffeur op discrete afstand in de buurt van uw huis afgezet. Zij vertrekt na afloop ook weer zo geruisloos mogelijk en wordt nooit direct voor uw deur opgehaald door haar chauffeur. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw buren in de gaten hebben dat u een dame op bezoek heeft gehad voor een paar gezellige uurtjes.

Reserveer uw masseuse bij de massagesalon in Den Haag

U kunt uw masseuse direct online reserveren. Bekijk het aanbod van masseuses op de website en maak uw keuze. U kunt haar naam doorgeven via het online formulier of door ons te bellen. Wij zorgen ervoor dat uw boeking wordt bevestigd. Als u een bevestiging heeft ontvangen kunt u er vanuit gaan dat uw afspraak doorgaat op het met u overeengekomen tijdstip. U kunt de betaling op verschillende manieren regelen. Een overzicht van onze tarieven is te vinden op de website. Wij zullen er alles aan doen om u een fijne ervaring te geven.