Onze Masseuses

Hieronder vindt u een selectie van onze masseuses die u in Den Haag kunnen voorzien van een heerlijke ontspannen massage. De erotische massage kan worden uitgevoerd door één of meerdere dames. Ook in hotels in Den Haag kunt u gebruik maken van onze diensten. In vrijwel alle hotels in en rondom Den Haag kunt u discreet een masseuse ontvangen op de kamer.

De tarieven die de dames hanteren voor een massage zijn helemaal afhankelijk van wat u wensen zijn. Ook rekenen we extra kosten als u buiten Den Haag een massage wilt ontvangen. Op de pagina voor tarieven kunt u zien wat de prijzen zijn. U kunt eenvoudig een reservering maken door ons even te bellen of een mailtje te sturen waarin u aangeeft welke dame u wilt ontvangen en waar in Den Haag u de massage wenst te ontvangen.

Speciaal voor u hebben wij een top 10 masseuses gemaakt. Dit zijn onze top dames die goede recensies hebben gekregen en die veelal op reservering werken. Een reservering maken voor een van de top 10 masseuses? Bel ons nu op ☎ +31 633182894