Boek een ontspanningsmassage Den Haag

Als u een hele dag hard gewerkt heeft of misschien wel intensieve besprekingen met klanten heeft gevoerd dan is een beetje ontspanning natuurlijk wel fijn. Daar kan een ontspanningsmassage in Den Haag voor zorgen. Onze masseuses verzorgen dit graag voor u. U kunt één van onze dames boeken voor een massage, als u wilt met een erotisch tintje maar dat hoeft natuurlijk niet. U bepaalt zelf wat u wel en niet wilt. Onze masseuses bezoeken u bij u thuis maar uiteraard ook op uw hotelkamer in Den Haag of omgeving.

Laat u verwennen met een massage op uw hotelkamer

U kunt genieten van een ontspannende massage in Den Haag op uw hotelkamer. U kunt uw masseuse boeken op de dag dat u haar wilt laten langskomen, maar als u een specifieke voorkeur heeft dan is het verstandiger om wat ruimer van te voren te reserveren. Uw masseuse zal zich uiteraard zo discreet mogelijk bezoeken. Als uw kamernummer bekend is bij uw masseuse dan kan zij bij aankomst bij uw hotel direct doorlopen naar uw kamer.

U mag op uw hotelkamer altijd een gast ontvangen. Het hotel zal hiervoor normaal gesproken geen extra kosten in rekening brengen. Dit is alleen anders als de dame met u de nacht zou doorbrengen.

Een ontspannende massage met een happy end

Een ontspannende massage in Den Haag is niet per definitie erotisch bedoeld. Maar het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten. Als u een happy end wilt bij uw massage dan kunt u dit bij uw reservering kenbaar maken. Niet alle masseuses staan open voor intiem contact, maar een handmatig happy end is in de meeste gevallen wel bespreekbaar. Als u intiem contact wilt dan kan dat als de masseuse daarmee instemt. Hierbij wordt altijd een condoom gebruikt om uw gezondheid en die van de masseuse te beschermen.

Geniet thuis van een ontspannende massage

U kunt uiteraard ook van een ontspannende massage bij u thuis genieten. De masseuse bezoekt u discreet, uw buren zullen niet of nauwelijks merken dat u bezoek heeft, laat staan dat het om een masseuse gaat. Zij wordt door haar chauffeur op afstand van uw huis afgezet en ook naderhand weer opgehaald. Er staat dus zeker niet een uur lang een taxi voor uw deur met draaiende motor.

Geniet van een ontspannende massage in Den Haag, maak nu uw reservering

Vindt u dat u een ontspannende massage in Den Haag heeft verdiend? Maak dan nu een afspraak met één van onze dames. De tarieven vindt u op onze website. Het is aan te raden om uw afspraak wat ruimer van tevoren te maken, zo weet u zeker dat er een masseuse beschikbaar is. Als u een specifieke voorkeur heeft is het zeker aan te raden om op tijd te boeken.

De meeste van onze masseuses combineren dit werk met een studie of een reguliere baan. Zij zijn dus niet op alle momenten beschikbaar. Vaak valt er wel iets te regelen als het om een speciaal verzoek of bekende klant gaat.